Shranjevanje in odpiranje uporabniških proizvodnih verig

Shranjevanje in odpiranje uporabniških proizvodnih verig

Potem ko smo uspešno ustvarili lastno proizvodno verigo, nam spletni portal WoodChainManager omogoča tudi shranjevanje le-teh. Shranjevanje in odpiranje lastnih proizvodnih verig je na voljo zgolj uporabnikom z odprtim uporabniškim računom (v kolikor še nimate uporabniškega računa se REGISTRIRAJTE). V kolikor že imate uporabniški račun, se prijavete s klikom na polje »Prijava« (Click) in vnesite uporabniško ime ter geslo, ki ste ga določili ob odprtju uporabniškega računa.





Primer uporabe - SHRANJEVANJE
Primer uporabe - ODPIRANJE

Po prijavi sledite korakom iz poglavja »Ustvarjanje lastne proizvodne verige« ().





Potem ko ste uspešno sestavili lastno proizvodno verigo in ste z njenim izgledom ter kalkulacijo tudi zadovoljni, si jo lahko s klikom na polje »Shrani« () shranite na svoj uporabniški račun.





Preden se proizvodna veriga shrani, lahko uprabnik še enkrat pregleda vse parametre in nato klikne na polje »Shrani proizvodno verigo« (), kjer svojemu produktu določi še ime () in kratek opis () ter zaključi operacijo s pritiskom na polje »Shrani« ().



Potem ko ste uspešno shranili proizvodno verigo v svoj uporabniški račun, jo lahko odprete kadarkoli se vrnete na spletni portal WoodChainManager. Shranjene verige se nahajajo v modulu za »Ustvarjanje lastne proizvodne verige«. Prijavljenim uporabnikom se pod navigacijsko vrstico prikazuje še vrstica za shranjevanje in odpiranje lastnih proizvodnih verig.

S klikom na spustni meni () uporabnik izbira med shranjenimi proizvodnimi verigami, ki jih nato s klikom na polje »Odpri proizvodno verigo« () odpre za urejanje.





Uporabniku lahko ponovno ureja vse shranjene predpostavke (storilnost, parametri stroja... ) in nato sledi le potrditev s klikom na polje »Prikaz proizvodne verige« () in s tem izdelava grafičnega prikaza proizvodne verige s spremljajočimi kalkulacijami.