Varovanje osebnih podatkov

Spoštujemo vašo zasebnost.

V primeru, da nam na strani ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost.


Naša politika glede varovanja podatkov je naslednja:

Varstvo osebnih podatkov

Gozdarski inštitut Slovenije se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletne strani wcm.gozdis.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Izključitev odgovornosti

Spletna stran wcm.gozdis.si je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Gozdarski inštitut Slovenije ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletni strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti te spletne strani.
V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Gozdarski inštitut Slovenije ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Avtorske pravice (WoodChainManager - Gozdarski inštitut Slovenije, slike in grafi - Tehnična univerza Dresden) 2015 Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran wcm.gozdis.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Gozdarski inštitut Slovenije, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.